stavparkett landskrona

Svetra AB hjälper dig

stavparkett & fiskbensparkett

Med hjälp av all kompetens och erfarenhet som vi på Svetra AB har, så blir det enkelt för er i Landskrona att erhålla stavparkett. Svetra AB tar oss an att lägga stavparkett som kallas för fiskbensparkett när stavparketten läggs i fiskbensmönster. Stavparkett är gedigna och traditionella golv som generationer av svenskar har valt, och det finns det förstås en orsak till. Dels är golven vackra, och dels är de mycket hållbara och golven håller i flera decennier och tenderar att bli vackrare med åren.

Stavparkett finns i en mängd olika träslag, till exempel ek, ask, bok och björk. Att skaffa stavparkett är givetvis dyrare är att skaffa till exempel laminatgolv, men å andra sidan så är hållbarheten på stavparkett mycket längre och på sikt blir det en bättre investering eftersom parketten håller i flera årtionden. Vi ser fram mot att få hjälpa dig, och vi kan hjälpa de flesta oavsett bostadsort. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss och du får veta mer om våra tjänster genom att läsa vidare här.

välkommen

Välkommen till Svetra AB. Här får du möjlighet att erhålla hjälp med det mesta som har med stavparkett, till exempel fiskbensparkett, att göra. 

nöjda kunder

Det är av yttersta vikt för oss att våra kunder blir helt nöjda. Inget arbete avslutas hos någon kund innan denne är 100 procent nöjd med resultatet.

erfarenhet

Vi har många års erfarenhet inom stavparkett och fiskbensparkett. Om du undrar över någonting kring vårt arbete så hör av dig. 

Vill ni veta mer?